Jan-Joost Kroon

Van Capo tot CEO
HomeBiografieLezingenFoto’s & video’sBlogContact
Home
Workshops

Workshops

Naast de mogelijkheden voor een key-note biedt Jan-Joost ook de mogelijkheid om met een MT/ directie/ afdeling meer de diepte in te gaan op één onderwerp of meerdere onderwerpen wat relevant is voor jouw organisatie. Waar de factor tijd in de key-note vaak beperkt is, kan in een workshop juist de ruimte gepakt worden om de verdieping in te gaan.

De Italiaanse maffia is niet zo van de heidagen, je zal niet snel 20 maffiosi zien in een muffe zaal met een systeemplafond terwijl ze op een flipover brainstormen over hun kernwaarden. Dat wil niet zeggen dat dit soort bijeenkomsten heel nuttig zijn in een ‘normale’ omgeving. De workshop heeft twee belangrijke elementen in zich: leren en activeren.

Het doorleven van een uitdaging is lastig wanneer je in de dagelijkse activiteit vaak geen ruimte hebt om te bepalen hoe ‘dingen eigenlijk anders gedaan’ kunnen worden. Doormiddel van verschillende werkvormen waarbij Jan-Joost en de groep zélf aan het werk gaan om uitdagingen écht te doorleven en te komen tot (vervolg)actie.

Met elkaar zal bepaald worden welke onderwerpen belangrijk zijn zodat Jan-Joost een effectieve, leerzame en doelgerichte workshop op maat maakt.

Lezingen

Van Capo tot CEO
Workshops
Lezingen overzicht
Interessant om over de echte wereld achter het Godfather verhaal te leren en een leuke invalshoek om lessen uit te leren voor de dagelijkse praktijk.
- J.E. van der Ham
In elk geval heb je als organisatieadviseur best lef om de maffia als voorbeeld van een efficiënte organisatie te presenteren waar ‘normale’ organisaties best iets van kunnen leren.
- R. Heinsbroek
Het allermooiste is nog wel dat Jan-Joost Kroon goede en toepasbare tips meegeeft die uiterst bruikbaar zijn.
- D. Hensen
Het geeft weer eens een heel nieuw perspectief op organiseren.
- K. de Vries

Nr. 1 Managementboek

Bijna 4 weken heeft het boek van Jan-Joost bovenaan de managementboek top 100 gestaan. Reden genoeg om ook het boek aan te schaffen en te lezen wat ook jouw organisatie kan leren van de Italiaanse maffia.

Jan-Joost Kroon boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Jan-Joost Kroon en sprekersbureau Quality Bookings