Jan-Joost Kroon

Van Capo tot CEO
HomeBiografieLezingenFoto’s & video’sBlogContact
Home
Leiderschapsprogramma

Leiderschapsprogramma

Een internationale multinational met een miljarden omzet waar geen bureaucratie is, geen voortgangsrapportages die wekelijks besproken worden en geen onnodige overleggen of bila’s uitgevoerd worden…. En toch succesvol is. Natuurlijk bevriezen we de criminele elementen van dit bedrijf, maar puur kijkend naar de bedrijfsvoering en met name waarop leiderschap een essentiële rol speelt in het succes van dit bedrijf bedrijf heeft Jan-Joost een leiderschapsprogramma ontwikkelt.

In dit programma worden leidinggevenden getriggerd om de metafoor van de maffia zelf toe te passen op hun eigen situatie. Uiteraard niet om ‘te knippen en te plakken’ hoe de maffia dit doet, maar wel om te stretchen in hoeverre hun eigen organisatie elementen kunnen gebruiken, uit deze uiterst effectieve bedrijfsvoering, en deze toe te passen op hun eigen situatie en hiermee hun voordeel te doen.

Wil je als leider in je organisatie aan de slag met onderwerpen zoals ‘afspraak is afspraak’, effectief organiseren’ en werken conform ‘need to know information’? Dan is dit programma iets voor jouw organisatie. Dit programma is afwijkend qua aanpak en inhoud omdat de metafoor uniek is, en daarom ook de uitkomsten van dit programma. Dit leiderschapsprogramma is voor leiders die écht willen, lef tonen en niet opzoek zijn naar een veilig programma: dit is echt anders! Het is voor leiders die écht vertrouwen geven, die écht commitment geven en écht werken aan het resultaat.

 

Lezingen

Van Capo tot CEO
Leiderschapsprogramma
Lezingen overzicht
Interessant om over de echte wereld achter het Godfather verhaal te leren en een leuke invalshoek om lessen uit te leren voor de dagelijkse praktijk.
- J.E. van der Ham
In elk geval heb je als organisatieadviseur best lef om de maffia als voorbeeld van een efficiënte organisatie te presenteren waar ‘normale’ organisaties best iets van kunnen leren.
- R. Heinsbroek
Het allermooiste is nog wel dat Jan-Joost Kroon goede en toepasbare tips meegeeft die uiterst bruikbaar zijn.
- D. Hensen
Het geeft weer eens een heel nieuw perspectief op organiseren.
- K. de Vries

Nr. 1 Managementboek

Bijna 4 weken heeft het boek van Jan-Joost bovenaan de managementboek top 100 gestaan. Reden genoeg om ook het boek aan te schaffen en te lezen wat ook jouw organisatie kan leren van de Italiaanse maffia.

Jan-Joost Kroon boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Jan-Joost Kroon en sprekersbureau Quality Bookings